• Biblická olympiáda - dekanátne (okresné kolo)

          • Vzhľadom na pandemickú situáciu sa dňa 22. marca 2022 v online priestore uskutočnilo okresné (dekanátne) kolo 20. ročníka Biblickej olympiády, ktorej cieľom je výchova k hodnotám a medziľudským vzťahom na základe spoznávania biblických postáv a udalostí.

            Predmet súťaže: Vybrané knihy Svätého písma.

            STARÝ ZÁKON: Kniha Jozue 1 – 11,15 a 24, Kniha Tobiáš

            NOVÝ ZÁKON:  Skutky apoštolov

            Spoločná téma vybraných kníh: Putovanie za cieľom

            Našu školu úspešne reprezentovalo 3-členné družstvo žiakov v zložení: Natália Vavreková (6.A), Lenka Plachetková (6.A) a Patrik Benko (6.A), pretože sa umiestnilo na vynikajúcom 4. mieste.

            Žiakom blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy. Poďakovanie taktiež patrí Mgr. Magdaléne Wolskej a PhDr. Martinovi Pivovarníkovi, PhD., ktorí žiakov na uvedenú súťaž pripravovali.

             

          • 68. Hviezdoslavov Kubín - okresné kolo

          • Dňa 13. apríla 2022 sa uskutočnilo v Centre voľného času v Gelnici okresné kolo v umeleckom prednese poézie a prózy 68. Hviezdoslavov Kubín. Srdečne blahoželáme Liliane Plachetkovej zo 4.B triedy, ktorá sa umiestnila na 2. mieste v I. kategórii – próza a Lenke Plachetkovej zo 6.A triedy, ktorá sa umiestnila na 3. mieste v II. kategórii – poézia.

            Poďakovanie patrí všetkým učiteľom za prípravu žiakov na spomínanú súťaž a taktiež všetkým žiakom za úspešnú reprezentáciu školy.

             Spracovala: Mgr. Beáta Tkáčová

          • Pytagoriáda - okresné kolo

          • V dňoch 29. marca 2022 a 31. marca 2022 sa uskutočnilo okresné kolo 43. ročníka Pytagoriády v kategóriách P3, P4, P5, P6, P7 a P8. Srdečne blahoželáme Jasmin Novotnej zo 4.A triedy, ktorá sa umiestnila na 5. mieste v kategórii P4.

            Poďakovanie patrí všetkým učiteľom za prípravu žiakov na spomínanú súťaž a taktiež všetkým žiakom za úspešnú reprezentáciu školy.

             Spracovala: Mgr. Beáta Tkáčová