• Biologická olympiáda - kategória C - školské kolo

          • Dňa 11. januára 2024 sa žiaci Patrik Benko, Daniela Kotlárová, Lenka Plachetková, Natália Vavreková (8.A) zúčastnili školského kola Biologickej olympiády v kategórii C - teoreticko-praktická časť, ktorá spočívala v riešení praktických úloh z biológie a teoretického testu. Na okresnom kole, ktoré sa uskutočnilo dňa 13. februára 2024 na Gymnáziu v Gelnici, našu školu úspešne reprezentovali žiaci Patrik Benko (8.A), ktorý sa umiestnil na 2. mieste a Natália Vavreková (8.A), ktorá sa umiestnila na 4. mieste.

            Ďakujeme našim žiakom za reprezentáciu školy a blahoželáme k vynikajúcemu úspechu.

            Poďakovanie patrí Mgr. Michaele Kočišovej za prípravu žiakov na spomínanú súťaž.

            Text: Mgr. Beáta Tkáčová

             

             

          • Karneval

          • Dňa 8. februára 2024 sa v našej škole uskutočnil karneval. Krásne vyzdobená telocvičňa ožila veselými maskami, tancom, spevom a zábavnými hrami. Z každej triedy vybrala porota najkrajšie a najzaujímavejšie masky. O občerstvenie sa postaral kolektív ŠJ pri ZŠ Švedlár, ktorý pre nás pripravil chutné šišky a osviežujúci čaj. Každá maska odchádzala domov s dobrou náladou a malou odmenou.

            Text: Mgr. Elena Bátorová

          • Valentínsky ples

          • Naša škola si 9. februára 2024 pripomenula sviatok všetkých zamilovaných Valentínskym plesom. Dievčatá sa zmenili na krásne princezné a chlapci si namiesto tričiek obliekli košele. Krásna výzdoba, plné stoly a hlavne dobrá zábava sprevádzali celé popoludnie všetkých prítomných. Okrem skvelej hudby, tanca, súťaží a chutného občerstvenia mnohých potešili aj ceny, ktoré vyhrali v tombole.

            Poďakovanie patrí Mgr. Mariane Münnichovej a Mgr. Michaele Kočišovej za organizáciu Valentínskeho plesu.

            Text: Mgr. Beáta Tkáčová